bakomedia-logo
Ajánlatkérés
Bako Media Logo

Bako Media Blog

január 9, 2021
Mobile-first index: Mi az és mire jó?

A Google kereső algoritmusában történt változások fontos tényezők minden weboldallal rendelkező személy, vagy vállalkozás számára. Mik ezek a változások? Hogyan érintik a weboldalakat? Mire kell figyelni? Olvasd el a legújabb cikkünket.

Tovább..
január 4, 2021
5 ok, hogy miért legyen weboldalad

Összegyűjtöttem 5 alapvető indokot, hogy miért is van szükséged neked is weboldalra, ha vállalkozó vagy, vagy értékesítessz valamit. Ezeket elolvasva számodra is kiderül, hogy a mai világban és piacokon elengedhetetlen az online jelenlét ahhoz, hogy rádtaláljon a célközönséged. Legyél Te is XXI. századi vállalkozó!

Tovább..
szeptember 8, 2020
Eddig nem volt semmi digitális a vállalkozásomban. Hogyan tovább?

Eddig sokan féltek a digitalizációtól, a fejlesztéstől és az internettől. Rengeteg olyan vállalkozást láthattunk magunk körül, akiknek szimplán nem volt szüksége többre. Legalábbis Ők ezt gondolják. Azonban jött a Covid-19 vírus helyzet és azonnal a feje tetejére állt a világ.

Tovább..
augusztus 25, 2020
A Covid-19 vírus hatása a webforgalomra

Sajnos azt láthatjuk, hogy ismét sárgulnak és vörösödnek az országok körülöttünk, ahogy egyre biztosabban elérkezik a koronavírus második hulláma Európába. Milyen hatása van ennek a mikro- és kis vállalkozókra, valamint a weboldalak, webshopok forgalmára?

Tovább..
augusztus 8, 2020
Miért is kell weboldal a vállalkozásodnak?

Biztos benned is felmerült már a kérdés, hogy miért kell weblap a vállalkozásodnak, ha van már Facebook oldalad.. Majd ott úgy is megtalálnak az ügyfelek! Ez egy fontos kérdés, amit gyakran kérdeznek tőlem. “Weblap vagy Facebook” melyik a jobb?

Tovább..
július 26, 2020
Használj #hashtaget és növeld az organikus eléréseidet

Az organikus elérések folyamatosan csökkennek a közösségi média felületeken és csak a fizetős hirdetések maradnak. Milyen ingyenes lehetőségeink vannak eléréseink növelésére? Mi is az a #hashtag és hogy használjuk?

Tovább..
július 18, 2020
Második hullámra való reagálás fontossága

A koronavírus-járvány miatt sok vállalkozás manapság más feltételek mentén dolgozik, mint, ahogy azt megszokhattuk. Ennek oka lehet akár egy éppen kihirdetett újabb korlátozó/feloldó kormányrendelet, de akár a vállalkozás egyéni döntésének eredménye is.

Tovább..
július 6, 2020
Miért fontos a blogolás a honlap elkészülése után?

Ha ez a cikk érdekes számodra, akkor valószínűleg már rendelkezel egy modern, reszponzív, valamint Google irányelveknek megfelelő honlappal, vagy webáruházzal. Ekkor jön ugyanis a tartalmi része a munkának. Na, de hogyan?

Tovább..
június 4, 2020
Elindult a Bako Media heti blog!

Mi is ennek a célja? Az, hogy megismertesse a weboldalak fontosságát és szükségességét azokkal a vállalkozókkal, akik még nem rendelkeznek saját oldallal a világhálón, valamint fejleszteni és még jobbá tenni azokét, akiknek már van. Hétről hétre igyekszem majd érdekességeket, tanulmányok és tippeket megosztani veletek.

Tovább..
Kezdőlap
hello world!
envelope-ohomearrow-circle-o-downpencilarrow-leftphoneenvelopemenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram