bakomedia-logo
Ajánlatkérés
Bako Media Logo
Bako Media

Elindult a Bako Media heti blog!

június 4, 2020

Mi is ennek a célja? Az, hogy megismertesse a weboldalak fontosságát és szükségességét azokkal a vállalkozókkal, akik még nem rendelkeznek saját oldallal a világhálón, valamint fejleszteni és még jobbá tenni azokét, akiknek már van. Hétről hétre igyekszem majd érdekességeket, tippeket és trükköket, valamint tanulmányokat közzétenni, hogy Te is előretörhess a piacon.

Első benyomás

Manapság az első lépés szinte bármilyen szolgáltatás, vagy termék vásárlása esetén, hogy rákeresünk a vállalkozás honlapjára. Ez az első benyomás döntő pont lehet, hogy az adott cégtől vásárolsz-e majd, vagy sem. Rólad mit találnának?

Biztosan veled is előfordult már, hogy nem találtad meg a keresett szolgáltatást, vagy terméket értékesítő cég honlapját. Emiatt inkább olyan céget választottál, akinek weboldalán letisztultan és gyorsan megtaláltad kérdéseidre a választ, valamint megbizonyosodtál arról, hogy megbízható értékesítőt találtál.

Ezért fontos, hogy vállalkozóként legyen online jelenlétünk! Gyakran hangzik el, hogy biztosan elég egy facebook oldal is, de így sajnos potenciális vevőket veszíthetünk! 

Ha még nincs weboldalad, amelyen keresztül megtalálhatnak, megismerhetik vállalkozásodat, vásárolhatnak tőled, vagy megtalálhatják kapcsolati információidat, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy rádtalálhassanak és ne csak a konkurenciádra!

Bako Media Banner

Árjánlat

Tudtad? Lehetőséged van ingyenes konzultációt és felmérést kérni vállalkozásod helyzetére, majd árkalkulációt küldünk neked, szükségeid alapján!
Vissza a Blogra
hello world!
envelope-ohomearrow-circle-o-downpencilarrow-leftphoneenvelopemenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram