bakomedia-logo
Ajánlatkérés
Bako Media Logo
Bako Media

Miért fontos a blogolás a honlap elkészülése után?

július 6, 2020

Nem szabad abba a hibába esni, amibe a cégek nagyrésze belesétál a weboldal elkészülése után: elhanyagolják azokat a tartalmakat, amiről úgy vélik, hogy nem lehet azonnali eredménnyel pénzzé tenni. Legyen az egy szimpla vállalati honlap, egy portfólió, egy webáruház, mindegy; csak az nem, hogy milyen formában teszed a szolgáltatásaidat a felhasználók elé.

Ha ez a cikk érdekes számodra, akkor valószínűleg már rendelkezel egy modern, reszponzív, valamint Google irányelveknek megfelelő honlappal, vagy webáruházzal. Ekkor jön ugyanis a tartalmi része a munkának. Na, de hogyan?

Megújuló, aktuális tartalom a honlap készítése után

Ha minden héten megjelentetünk legalább egy új blogposztot a honlapunkon, azzal magunk felé terelgethetjük egy kicsit azt a témát a weben, valamint annak a témának az érdeklődőit, olvasóit, akik számára érdekes lehet és amire keresnek az interneten. Ezzel aktuálisak lehetünk az adott témában a weben, akik pedig látják ezeket a weboldalunkon, tudni fogják, hogy a honlapot folyton frissítjük, bővítjük, foglalkozunk vele. Azt sugalljuk, hogy megbízhatóak vagyunk, emiatt az interneten, pozitívabb képet kap a céges arculatunk.

Forgalomterelés linkek segítségével

Minél többet beszélünk valamiről az interneten, annál nagyobb a valószínűsége, hogy sikerül felhívni magunkra a figyelmet, azaz többször jelenünk meg. A blogposztok és tartalmuk megjelenhetnek közösségi médiákon, keresőkben, vagy akár mások hivatkozhatnak rá a későbbiekben saját oldalukon, vagy esetleg blogjukon. Ezáltal a linkeket nem közvetlenül mi készítjük, hanem inkább a jó tartalom folyamatos készítésével közvetetten generáljuk.

Tehát mi is a lényeg?

Ez igazából egy egyszerű recept. A közösségi média oldalakon, valamint saját weboldalunkon kell folyamatos, minőségi és releváns blogbejegyzéseket és témákat írnunk, amely hasznos az olvasók számára. Napi, vagy heti szinten attól függően, hogy üzletágunk hogyan kívánja meg. Célunk az, hogy elnyerjük az olvasók tetszését a tartalmunkkal, melyet ők a közösségi média oldalakon megosztanak, ezzel is növelve a felhasználóink körének méretét.

Ugye Te is szívesen megosztasz valamit az ismerőseiddel, ha úgy gondolod, érdemes?

További bejegyzések olvasása:
https://www.bakomedia.hu/blog

Árajánlat kérése:
https://www.bakomedia.hu/ajanlatkeres

Bako Media Banner

Árjánlat

Tudtad? Lehetőséged van ingyenes konzultációt és felmérést kérni vállalkozásod helyzetére, majd árkalkulációt küldünk neked, szükségeid alapján!
Vissza a Blogra
hello world!
envelope-ohomearrow-circle-o-downpencilarrow-leftphoneenvelopemenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram