bakomedia-logo
Ajánlatkérés
Bako Media Logo

Bemutatkozás

Mielőtt közös munkába kezdenénk, ismerkedj meg velem. Számomra fontos az átláthatóság és a megbízhatóság. Amennyiben valamelyik kérdésére nem kaptál választ, kérlek vedd fel velem kapcsolatot.

Üdvözlet!

Bakó Bence vagyok, vállalkozó.

Weboldalak és webshopok készítésével, valamint online marketingel foglalkozom.
A Budapesti Metropolitan Egyetemen végeztem közgazdászként - turizmus és vendéglátás szakon, angol nyelven. Így, első munkahelyeim szállodák voltak, ahol megismerkedtem az online marketinggel. Szállodai Marketing Asszisztens és Értékesítési és Marketing Menedzser pozícióim alkalmával azonnal megszerettem a szakmát és igazán hozzáértő szakemberek mellett tanulhattam évekig. Később pályaváltás következett és lakossági és vállalati bankolással foglalkoztam 2 évet az egyik hazai nagy banknál. A szakma szeretete azonban nem hagyott nyugodni, ezért úgy döntöttem, belevágok egy saját vállalkozásba, hogy - a sablonos, de igaz mondást elsüthessem - a hobbim a munkám is legyen.
Célom kisvállalkozások online jelenlétének segítése, és felzárkóztatni azokat, akik még nincsenek jelen a világhálón.

Cégadatok

Székhely

6000 Kecskemét Petőfi Sándor utca 10. 8 em. 51.

Ügyfélszolgálat

Hétfő - Szombat | 09.00 - 18.00
Név: Bakó Bence E.V.
Nyilvántartási szám: 54547184
Adószám: 55813857-1-23
hello world!
envelope-ohomearrow-circle-o-downpencilphoneenvelopemenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram