bakomedia-logo
Ajánlatkérés
Bako Media Logo

Szolgáltatások

Növeld vállalkozásod sikerességét fejlesztéssel! Válj mobillá, hiszen a mobilitás a jövő! Ha konkrét terved van, vagy el sem tudod képzelni milyen weboldalt - webshopot szeretnél, akkor is tudok segíteni. Weboldal készítés rövid határidővel, működési garanciával.
Az alábbi szolgáltatások közül választhatod ki, hogy mire van szükséged a vállalkozásod sikerességéhez. Amennyiben az elhatározás már megszületett vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a további lépéseket.

Munkafolyamat

Hogyan néz ki a folyamat az érdeklődéstől az átadásig?

Igényfelmérés

Kapcsolatfelvétel
Igény egyeztetés
Árkalkuláció

Szerződéskötés

Határidő
Ár
Garancia
Adatvédelem

Elkészítés

Domain
Tárhely
Web- oldal, shop
SEO szempontok
Reszponzivitás

Átadás

Tesztelés
Határidők betartása
Használati betanítás
GDPR kompatibilis
Analitikai beállítások
Online konzultáció

Weboldal készítés

Letisztult modern kinézet. A honlap kinézete az első pont, ami megfogja a látogatót, hiszen az első benyomáson sok múlik. Az ügyfelek, látogatók észreveszik a profizmust, Te pedig büszke lehetsz vállalkozásod internetes megjelenésére.

A technológia fejlődésével az internetezés is átalakulóban van. A keresések 50%-a mobiltelefonon, vagy tableten keresztül történik, így rendkívül fontos, hogy reszponzív weboldallal rendelkezzünk, amely minden eszközön jól működik. Ne veszíts látogatót elavultság miatt!
A weboldal a marketing része és alapja is. A Google algoritmusa a keresési rendszerezéséhez például figyeli azt is, hogy miként épül fel a honlap. Így fontos, hogy hozzáértő marketing szemléletű szakember végezze a munkát.
Az alkalmazott technológiával gyorsan és hatékonyan tudom elkészíteni vállalkozásod weboldalát. A weboldalak úgy kerülnek kialakításra, hogy a kisebb változtatásokat később akár házon belül is elvégezheted.
Kedvező, versenyképes árkialakítás, amely illeszkedik a vállalkozás elképzeléseihez.
Ajánlatkérés

Webshop készítés

Egyszerűen kezelhető adminisztációs felület, amelyet bárki könnyedén kezelhet. Megkönnyítni az adminisztációs feladatokat és azok áttekintését.
Amennyiben jelenleg Facebook-on keresztül értékesíted termékeid és eleged van a Messenger üzenetekből, inkább egy átlátható rendszeren értékesítenél.
Nem tudod már követni vállalkozással kapcsolatos történéseket, vagy esetleg Excel-ben, papíron próbálod vezetni a megrendeléseket?
Rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, mint például szezonális akciók elhelyezése, amelyeket változtathatjuk trendeknek / időszaknak megfelelően.
Google keresőoptimalizálási beállításokkal és organikus, valamint fizetett hirdetéseken keresztül új webshopja töbszörösére növelheti vásárlói számát, bevételei nagyságát.
Ajánlatkérés

Social Media Management (SMM)

Amennyiben vállalkozásodban a munka és a napi teendők mellett nem jut idő a közösségi médiára ez a lehetőség Neked szól.
A közösségi médiában hatalmas lehetőség rejtőzik, könnyedén megszólíthatjuk potenciális vásárlóinkat, vásárlásra ösztönözhetjük őket, felkelthetjük a figyelmüket termékeinkkel / szolgáltatásainkkal kapcsolatban.
De mit és hogyan is kellene posztolunk? Erre egy stratégiát kell kialakítani, amelyet követve nagyobb számban érhető el a célközönségünk. A jó közösségi média kezelés erősíti a vásárlók és a cég közötti lojalitást, kapcsolatot, amely folyamatos felügyeletet igényel.
A fogyasztók egyre több időt töltenek a közösségi média oldalakon. Ma már szinte minden generáció Instagram-ozik vagy Facebook-ozik a buszmegállóban, tömegközlekedés közben, iskolában és a TV előtt ülve (sőt néha-néha még munka közben is, psszt!). Így könnyen belátható, hogy a hirdetéseinknek ott kell jelen lennie, ahol a fogyasztók vannak.
A közösségi média oldalak rengeteg adattal rendelkeznek a felhasználókról, így segítve a vállalkozások lehetőségeit, hogy erre építkezve eljussanak a célpiacuk közönségéhez. Ezeket hirdetési beállításokkal tudjuk finomhangolni, hogy mérhető eredményeket kapjunk.
Ajánlatkérés

Online hirdetés

A magyar háztartások több, mint 80% rendelkezik internet hozzáféréssel. Így a társadalom nagyrésze elérhető online hirdetéseken keresztül.
Interneten keresztül relatíve olcsón hirdethetünk. Nem kell megfizetni a TV és rádió által felállított akár milliós összegű hirdetési költségeket, hogy tömegeket érjünk el.
A Google Display Hálózat világszerte az internetezők 90%-ához jut el több millió webhelyen, híroldalon, blogon és a Google webhelyein, például a Gmailen és a YouTube-on.
A vizuális hirdetések révén népszerűsítheti a vállalkozást, miközben a felhasználók az interneten böngésznek, YouTube-videókat tekintenek meg, megnézik Gmail-fiókjukat, illetve mobileszközöket és alkalmazásokat használnak.
Vállalkozás igényéhez igazítható költségkeret, amely bármikor módosítható, vagy szüneteltethető. így elérhetjük azokat az ügyfeleket, akik a Mi ajánlatunkra keresnek rá.
Ajánlatkérés

Kérdések és válaszok

Mennyibe kerül egy weboldal?

A weboldal ára az igényektől függ. Minél nagyobb terjedelmű a weboldal, annál drágább az elkészítése. Az árkialakítás függ a hozott alapanyagoktól is, például van-e logo, dizájn, szövegezés. Egy projekt ára körülbelül 100.000 Ft.- és 350.000 Ft.- között mozoghat.

Mennyibe kerül a weboldal fenntartása?

Éves szinten körülbelül 10.000 - 15.000 Ft. fenntartása egy weboldalnak. Ez a domain név és a tárhely szolgáltatás ára. Nálam nem kell éves licensz díjat fizetnie az ügyfélnek a felhasznált jogdíjas szoftverek után.

Szakember nélkül is boldogulok az oldallal?

Igen. Átadáskor egy használati betanítás során megmutatom, hogy hogyan kezelhető a tartalom anélkül, hogy bármilyen véletlen módosítást eszközölnénk a weboldalon. Ezenkívül 180 napig ingyenes segítséget nyújtok, így nem szükséges érteni hozzá.
Szakemberre csak funkcióbővítés esetén lesz szükség.

Milyen határidőre készül el a megrendelés?

Megrendeléstől függően 2-6 hét alatt készülnek el a munkák. Az elkészítési idő nagyban függ a terjedelemtől és a komplexitástól. Fontos az ügyfél hozzáállása is, hogy elérhető legyen a felmerülő kérdésekről egyeztetni és mindent rendelkezésre bocsásson a munka gördülékenységéhez.
hello world!
envelope-ohomearrow-circle-o-downpencilarrow-downphoneenvelopehomeprinteruserscartlaptop-phoneconstructionchart-barscodemenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram